ΟΔΗΓΙΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Κ. ΧΡΗΣΤΟΥ Α. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΗΘΗ ΜΟΡΦΗ (HTML), KAI, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΣΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙ, ΚΑΙ ΣΕ PDF FORMAT.

Η ΠΛΟΗΓΗΣΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ PC Ή MAC.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣI ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΕ PDF FORMAT ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ NA ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΤΟ ADOBE ACROBAT READER. ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΔΩ (file - ar500enu.exe).


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΙ ΤΩΝ (ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΩΝ) ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥ ΣΑΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

WINDOWS 2000
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, Η ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ

WINDOWS NT, 98 & 95, WINDOWS MILLENIUM
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ, ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΟΣΙΕ (FOLDER), ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΣΙΕ (FOLDER) FONTS ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ My Computer -> Control Panel.

ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΣΙΕ (FOLDER) ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ FILE ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ INSTALL NEW FONTS, ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ ΣΑΣ ΤΗΝ GEORGIA GREEK ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΠΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ INTERNET EXPLORER ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ TOOLS->INTERNET OPTIONS ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ FONTS ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (GREEK) NA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕ (GEORGIA GREEK).

MacOS & Netscape Browser
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΑ ΠΛΟΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ pdf format ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ